Facebook Facebook Instagram Youtube

Aktualności


Resztki na stół, czyli Zero Waste w kuchni
7 listopada 2018


Co trzecia torba, którą przynosimy z zakupów trafia do śmietnika. W koszach Polaków lądują każdego roku 2 miliony ton jedzenia! Zamiast marnować, lepiej gotować. Zapraszamy na warsztaty kulinarne pn. Resztki na stół, czyli  Zero Waste w kuchni. Obierki trafią do lemoniady, a głąb odnajdzie się w zaskakującej sałatce. Damy drugą szanse pomarszczonym rzodkiewkom i ukręcimy domowe mleko kokosowe. Spotkanie poprowadzi Sylwia Majcher – dziennikarka, trenerka, autorka bloga kuchniawformie.pl oraz książki „Gotuję nie marnuję. Kuchnia ZERO WASTE po polsku”.

Data: 10 listopada 2018 r. (sobota).
Godz. 11.00.
Miejsce: Klub Osiedlowy Przedwiośnie, ul. Ogólna 1
WSTĘP WOLNY!

Galeria
Pozostałe aktualności